Onze Beukers

Hieronder staan de Beukers die wij tot nu toe hebben gemaakt. De 'Te Huren' Beukers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, te huur! Daaronder staan Beukers die wij in opdracht hebben gemaakt voor verschillende opdrachtgevers. Ook zo'n Beukertje voor de deur? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Te huren Beukers

Onderstaande Beukers zijn beschikbaar voor verhuur!

Huur deze Beuker

Beukers Hotel

Het Beukers Hotel is een kleine maar toch ruime tourcaravan met pastel gekleurde binnenkant, voorzien van een uitstekend matras, een koelkastje en een zitbankje. Natuurlijk met het bekende rode dak, dat de Beukers caravans kenmerkt! Het Beukers Hotel is zeer geschikt voor een weekendje of weekje weg.

Huur deze Beuker

Beukers Inn

De Beukers inn, bekend van TV en voorzien van een complete tapinstallatie, een ingebouwde bar, vier barkrukken en een zitje. Je kunt er zeker met een man of tien in ! Zeer geschikt voor feesten/partijen, dan wel borrels en verjaardagen. Op evenementen en festivals zou deze “kroeg op wielen”ook een ware trekpleister kunnen zijn.

Huur deze Beuker

Beukers Wijncaravan

In navolging van de Beukers Inn bouwen we nu een Gluhwein Caravan, geschikt voor de koude maanden, met een ronde zit, koelkastje en een handig werkblad. Deze “Wijncaravan” heeft een uitgifte luik en is geschikt voor meerdere gelegenheden, denk hierbij aan food en/of drank gerelateerde (muziek)festivals en bijeenkomsten.

Gebouwd in opdracht

Beukers gebouwd in opdracht van klanten (en inmiddels vrienden).

Doe mij zo'n Beuker

Red Bull Trailer

Voor Red Bull bouwde Beukers deze gerse aanhanger voor op festivals en evenementen. Met een Playstation 4 en 4K monitor, uitklapbare gasbarbeque, grindbuis en werkplaats. Deze zomer te zien op meer dan 60 festivals!

=
Doe mij zo'n Beuker

Beukers Camper

Begin 2018 heeft Beukers in opdracht een customized camper gebouwd.

Doe mij zo'n Beuker

Beukers Caravan

Begin 2018 heeft Beukers in opdracht een customized caravan gebouwd.