Over Beukers

Beukers Unlimited is begin 2017 opgericht door drie mannen die bruisen van creatieve ideeen op het gebied van voornamelijk het bouwen en ombouwen van alles op wielen. Onder het mom van geen woorden maar daden is het drietal neergestreken op de Keilewerf, een gebied dat enorm in ontwikkeling is en erg populair is onder creatieve ondernemers.

Denk aan bijvoorbeeld bakfietsen, caravans, campers, trailers, foodtrucks en pipowagens. Maar in principe bouwen we alles, op maat voor ieder project. Daarnaast verhuren wij zelfgebouwde caravans zoals onze kroegcaravan (Beukers Inn) en de Beukers 1. Perfect om mee te nemen op vakantie, voor tijdens een festival of op het terras.

Beukers bouwt ook in opdracht. Wanneer u een droom-caravan in gedachten heeft, kom dan gerust eens langs om te sparren over uw ideeen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij zullen uiteraard onze adviezen en inzichten op tafel leggen. Ook bij ons is klant koning dus zullen we, zoveel als mogelijk is, aan uw wensen voldoen. Wij streven ernaar een uniek en perfect product af te leveren waarin alles tot in detail is afgewerkt. We laten niets aan het toeval over……de beuk erin!

Bent u nieuwsgierig geworden? Heeft u een leuk idee? Neem gerust contact op met de Beuker-boys of kom langs op Vierhavenstraat 56, de koffie staat warm, de fris koud en wij klaar voor u!

Wie zijn de Beukers?


Vincent de Boer

Job Middelhoek

Tijmen Kattevilder

Daan van Weelden

Frank Middelhoek

De Grote Baas